(untitled) (پژوهش‌های تطبیقی فقه، حقوق و سیاست)
پیشگیری از بزه‌دیدگی اطفال در فضای سایبر موضوعی است که در این مقاله بدان پرداخته شده است. مقوله پیشگیری از جرم به تمامی سطوح جامعه کشیده شده و یکی از مهمترین این عرصه‌ها پیشگیری از جرم در فضای سایبر می‌باشد. در یک تقسیم بندی سنتی پیشگیری را به وضعی و اجتماعی تقسیم بندی کرده‌اند. امکان استفاده از هر دو مدل پیشگیری در خصوص بزه‌دیدگی اطفال در فضای سایبر ممکن است. از آنجا که تهدیدهای موجود در فضای مجازی بسیاری از کودکان را به بیراهه می‌کشد و می‌تواند به عنوان یکی از مهمترین عوامل تهدید کننده حیات فردی و اجتماعی آن‌ها محسوب شود از این رو در ابتدا عوامل تهدید کننده را مورد بررسی قرار می‌دهیم و پس از آن به شیوه‌های وضعی پیشگیری از بزه‌دیدگی اطفال در فضای سایبر اشاره خواهیم کرد.